Ακούσατε ακούσατε!!! Έκτακτο παράρτημα

Εμείς οι απεργοί του Πανεπιστημίου Αθηνών στην συνέλευσή μας στις 18/10/2013 πήραμε την απόφαση να μην υποκύψουμε στο ψυχρό εκβιασμό του κράτους για προσωπική υποβολή στοιχείων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να συνεχίσουμε την απεργία μας για 7η εδβομάδα.

Μια απόφαση που χτίστηκε, μέρα με τη μέρα, στις περιφουρήσεις, στις πορείες στις συνελεύσεις και από ατομική υπόθεση του καθενός από εμάς έγινε συλλογικό διακύβευμα.

Η απεργία μας συνεχίζει να περιφρουρείται με καθολικό κλείσιμο των κτιρίων και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου. Το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου στα προπύλαια παραμένει κέντρο αγώνα όλων των αγωνιζόμενων κομματιών του Πανεπιστημίου και της κοινωνίας συνολικά ενάντια στην πολιτική απαξίωσης της εργασίας και της ζωής μας.

Όταν η κυβέρνηση κάνει λάστιχο ακόμα και τη συνταγματική νομιμότητα για να εξυπηρετήσει  τα συμφέροντα του κεφαλαίου, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων οφείλουμε:

– να στεκόμαστε αλληλέγγυοι ο ένας στον αγώνα του άλλου με προτάσεις και κοινές δράσεις αυτοοργάνωσης ώστε  να συντονίσουμε τον αγώνα μας σπάζοντας την αλυσίδα  του  γραφειοκρατικού συνδικαλισμού που κρατάει σε ομηρία όλους τους αγώνες και χρόνια τώρα οδηγεί τις εργασιακές σχέσεις στην εξαθλίωση.

– να μη βασιζόμαστε στην συκοφαντική / διαστρεβλωτική ενημέρωση των ΜΜΕ, αλλά να ενημερωνόμαστε από τους ίδιους τους απεργούς για το τι συμβαίνει στο χώρο εργασίας τους.

-Να μην παραδίδουμε το όπλο του συλλογικού μας αγώνα στα παζάρια κυβέρνησης-συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας όπου ξεπουλάνε την εργατική μας δύναμη στους καπιταλιστές

Να ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Αυτή την εβδομάδα καλούμε όλο τον κόσμο της εργασίας στις εξης δράσεις:

1)      Την Τρίτη 22/10/2013 πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 14:00 στα Προπύλαια και στην συγκέντρωση έξω από την Βουλή, ημέρα συζήτησης της επίμαχης τροπολογίας αλλαγής του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

2)      Τετάρτη 23/10/2013 και ώρα 14:00 συμμετέχουμε σε τοπική πορεία στου Ζωγράφου από κοινού με συλλογικότητες της γειτονιάς και φοιτητικά σχήματα

3)      Πέμπτη 24/10/2013 και ώρα 12:00 πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s