Απόφαση Γ.Σ της 30/10/2013 του Τμήματος Φυσικής

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην τελευταία γενική μας συνέλευση, στις 30 Οκτωβρίου 2013, όπως και σε αυτές που έχουμε κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μακρόχρονου απεργιακού αγώνα, αποφασίσαμε ομόφωνα πενθήμερη απεργία 4-8.11.2013 και γενικό-καθολικό κλείσιμο όλων των κτηρίων του ΕΚΠΑ. Επιπλέον, έχει διευκρινιστεί σε αποφάσεις προγενέστερων γενικών συνελεύσεων ότι μπορούν να γίνονται μόνον οι συνελεύσεις τμημάτων που αφορούν την εκλογή Προέδρων, εφόσον υπάρχουν ήδη έγκυρες αποφάσεις Γενικών Συνελεύσεων Σχολών ή Τμημάτων και οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμμετοχή του Διοικητικού Προσωπικού.

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι αντίθετη και με την απόφαση της ΓΣ των μελών ΔΕΠ της ΣΘΕ στις 29 Οκτωβρίου 2013, σύμφωνα με την οποία τα μέλη ΔΕΠ απέχουν από τα εκπαιδευτικά και διοικητικά τους καθήκοντα την συγκεκριμένη εβδομάδα συμμετέχοντας στον κοινό αγώνα υπεράσπισης του δημόσιου πανεπιστημίου μαζί με τους εργαζόμενους και τους φοιτητές.

Ως εκ τούτου, η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί μόνον ως προσπάθεια υπονόμευσης του ανυποχώρητου απεργιακού μας αγώνα ενάντια στις προθέσεις του υπουργείου να τεθούν αρχικά 498 συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα-απόλυση αλλά και συνολικότερα ενάντια στην υπονόμευση του ΕΚΠΑ και κατ’επέκταση της ίδιας της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στις απεργοσπαστικές αυτές διαδικασίες θα καταγγέλλονται ονομαστικά στην Γενική μας Συνέλευση ως απεργοσπάστες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s