Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 02/12/2013

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η προηγούμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού είχε ορίσει την Τρίτη 3/12/13 ως ημέρα της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, εκτός εάν οι εξελίξεις επιτάσσουν αυτή να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Λόγω έκτακτων εξελίξεων που αφορούν συνάντηση της 12μελούς επιτροπής που ορίστηκε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση με τον Υπουργό Παιδείας σήμερα Κυριακή 1/12/13 στις 17.00 μ.μ., καλείσθε αύριο Δευτέρα 02/12/13 και ώρα 11.00 στο Κεντρικό Κτήριο (Προπύλαια) προκειμένου να ενημερωθούμε για το περιεχόμενο της συνάντησης.

Επισημαίνουμε πως η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία καλούσε το Προεδρείο του Δ.Σ. με σημερινή της Ανακοίνωση, είναι πλήρως αντικαταστατική, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα υπόλοιπα 4 μέλη του Δ.Σ. στις 30/11, ουδέποτε συνεδρίασε το Δ.Σ. για να αποφασίσει έκτακτη Γ.Σ. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο του Συλλόγου, τις αποφάσεις του οποίου δεν μπορεί να υπερβαίνει το Προεδρείο του Δ.Σ.

Δεδομένου ότι δεν υπήρξαν έκτακτες εξελίξεις, το Δ.Σ. δεν νομιμοποιούνταν να συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ. τη Δευτέρα 2/12. Οι εξελίξεις προέκυψαν σήμερα Κυριακή, μετά τις 08.13 π.μ. (ώρα που εστάλη η ανακοίνωση του Προεδρείου του Δ.Σ.) και αφορούν τη συνάντηση της 12μελούς Επιτροπής με τον Υπουργό Παιδείας.

Η ατζέντα της αυριανής Γενικής Συνέλευσης θα διαμορφωθεί αύριο, εφόσον θα έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση στο Υπουργείο, ώστε οι συνάδελφοι να λάβουν πλήρη γνώση για το περιεχόμενό της. Επομένως, η προαποφασισμένη ατζέντα που έχει ανακοινώσει το Προεδρείο του Δ.Σ., δεν ανταποκρίνεται στα θέματα της αυριανής Γ.Σ. εφόσον προέκυψαν νέες εξελίξεις. Ως εκ τούτου θεωρείται άκυρη.

Σας ενημερώνουμε ότι αυθαίρετες ενέργειες σαν αυτές του Προεδρείου του Δ.Σ. δεν έχουν καμία απολύτως καταστατική και νομική κάλυψη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν αύριο Δευτέρα 2/12 στα σημεία περιφρούρησης στις 07.00 π.μ., υλοποιώντας την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ. σύμφωνα με την οποία συνεχίζουμε την απεργία μας έως την Τρίτη 3/12 με τους ίδιους όρους, όπως κάνουμε εδώ και 12 εβδομάδες και στις 11.00 π.μ. να έρθουν στο Κεντρικό Κτήριο για τη Γενική Συνέλευση.

Η Απεργιακή Επιτροπή Εργαζομένων του ΕΚΠΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s